Catering

Wil je een receptie of personeelsfeest organiseren? Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden, of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Sariayu maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag. Laat uzelf eens verrassen met een volledig Indonesisch buffet. Vanaf 20 personen wordt het eten warm bij u bezorgd in au bain marie. Zo blijft het gegarandeerd 3 uur warm.

 

Sariayu levert cateringen voor al uw privé- of zakelijke gelegenheden. Heerlijke samengestelde cateringmenu’s van voorgerecht tot nagerecht. Om de feestelijke gelegenheid nog meer aan te kleden kunt u tevens gebruik maken van onze shaving dishes (warmhouders).

Als u geen uitgebreide maaltijd zoekt, maar hapjes voor een receptie, borrel of andere gelegenheid, dan kunt u ook bij ons terecht.

 
Personeel
Voor het serveren en of opscheppen van de gerechten is het eventueel mogelijk om medewerkers van Sariayu in te huren, zij zullen gekleed zijn in de originele klederdracht van Indonesië. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken dan zijn hier extra kosten aan verbonden. De kosten voor het inhuren van medewerkers zijn € 17,50 per persoon, per uur inclusief 21% B.T.W..


Vragen
Heeft u nog vragen of mocht u geen keuze hebben kunnen maken uit de door ons samengestelde menu’s, dan is het uiteraard ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen. U kunt hiervoor altijd telefonisch contact met ons opnemen: of via e-mail: info@sariayu.nl


[MEDIUM]

 

Menu van €20,00 p.p vanaf 20 pers.

 

HOOFDGERECHTEN

 

2x keuze uit; witte rijst,
gele rijst, bami,
mihoen of nasi
Eieren
2x vlees
1x groenten

Atjar
Gado-gado
Kroepoek
Seroendeng

 

 


 

[LARGE]

 

Menu van €24,00 p.p vanaf 20 pers.

 

HOOFDGERECHTEN

 

2x keuze uit; witte rijst,
gele rijst, bami,
mihoen of nasi
Eieren
2x vlees
2x groenten
Sate ajam 1 st p.p
Soja gerechten
Atjar
Gado-gado
Kroepoek
Seroendeng

 


 *WARM HOUDERS TEGEN EEN VERGOEDING VAN € 10

*BORDEN EN BESTEK TEGEN EEN VERGOEDING VAN € 2 PER PERSOON